Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria ka lidhur kontratë më një firmë amerikane, në përpjekje për të shtuar mundësitë e anëtarësimit sa më të shpejtë të vendit në NATO.
Firma në fjalë, e cila është firmë ligjore me qendër në Uashington, do të aftësojë punonjësit e administratës publike dhe ata në organizmat jo qeveritare.
XS
SM
MD
LG