Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO nuk arriti as gjatë përpjekjeve të sotme të përsërituara që të dalë nga qorrsokaku lidhur me planifikimin për mbrojtjen e Turqisë në rast lufte të prirë nga Shtetet e Bashkuara kundër Irakut, megjithë se u paraqit edhe një propopzim për kompromis, ka thënë një diplomat.
"Takimi u mbyll, ata dështuan të arrijnë pajtueshmëri. Të tre mbajtën qëndrimet e tyre", ka thënë diplomati, duke iu referuar rezistencës nga Franca, Gjermania dhe Belgjika.
Diplomati ka thënë se ndoshta do të ketë një takim tjetër të ambaasdoorëve të NATO-s të enjten për të gjetur një zgjidhje.
XS
SM
MD
LG