Ndërlidhjet

TIMISHOARA


Ndaj një serbi dhe katër rumunëve janë ngritur akuzat për trafik të mbi 100 femrave rumune dhe moldave në Itali, Spanjë, Kosovë dhe vende të tjera perëndimore.
Të trafikuarat, kryesisht nga zonat më të varfra të Rumanisë dhe Moldavisë, detyrohen të ushtrojnë prostitucion nën kërcënime të ndryshme.
XS
SM
MD
LG