Ndërlidhjet

LONDËR


Ministri i jashtëm britanik, Jack Strow, në një fjalim para institutit mbretëror të mardhënieve ndërkombëtare në Londër ka folur mbi të drejtën morale për një pushtim të Irakut. Strow ka thënë se duhet t'i jepet fund rrezikut që paraqet Sadam Hyseini dhe armët e tij të shkatërrimit në masë.
"Pavarësisht diskutimeve për përcarjet në Evropë dhe ndarjet transatlanitke, është e nevojshme të kujtojmë se në synimin për carmatimin e Irakut bashkohet gjithë bota", nënvizoi Strow.
XS
SM
MD
LG