Ndërlidhjet

SHKUP


Komisioneri i Bashkimit Evropian Romano Prodi, ka tërhequr vëmendjen se vendet që duan të përfshihen në Bashkimin Evropian nuk mund të ndajnë të njëjtën ekonomi me BE-në dhe problemet e sigurisë t'i trajtojnë me Shtetet e Bashkuara.
"Ne jemi anëtarë të së njëjtës zonë. Bashkimi është bashkim ashtu si familja është familje". Prodi i ka bërë këto deklarata gjatë vizitës së sotme në Shkup.
Prodi i është referuar letrës së 10 vendeve të Evropës lindore që kanë shprehur mbështetjejen për qëndrimin e Uashingtonit ndaj Bagdatit.
XS
SM
MD
LG