Ndërlidhjet

UASHINGTON - LONDËR


Shtëpia e Bardhë ka njoftuar se projekt-rezoluta amerikano-britnaike, mbi carmatimin e Irakut, do t'i paraqitet sonte Këshillit të Sigurimit.
Ndërkaq gjatë ditës, ministri i jashtëm britanik, Jack Straë, lidhur me deklaratën në fjalë ka deklaruar:
"Sepse dëshirojmë një konsensus ndërkombëtar dhe se duam bashkrendim, se dëshirojmë bashkëpunimin e plotë të Iarkut dhe realizmin e procesit në tërësi, ne do të japim kohë të mjaftueshme, deri në dy javë, pas paraqitjes së rezolutës së re, që Këshilli i Sigurimit të marrë një vendim."
XS
SM
MD
LG