Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencitë humanitare të Kombeve të Bashkuara thanë në Gjenevë se kanë marrë rreth 25 milion dollarë donacione, e shumta nga Shtetet e Bashkuara, për t,u përgatitur për luftën e mundëshme në Irak.
Por 4 agjencit kryesore, Programi Botëror për Ushqim, Agjencia e OKB-së për Refugjatë, Fondi për Fëmij i OKB-së dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë thanë se u nevojiten më shumë se 60 milion dollarë.
XS
SM
MD
LG