Ndërlidhjet

GJENEVË


Negociatorët nga më shumë se 170 vende janë dakorduar për marrëveshjen ndërkombëtare të quajtur Korrnizat e Konventës për Kontrollin e Duhanit.
Marrëveshja synon të zvogëlojë vdekjet dhe sëmundjet nga ndezja e cigares duke obliguar vendet që të ndërpresin plotësisht apo të ngushtojnë ashpër reklamimin e cigareve.
Traktati hyn në fuqi pasi të ratifikohet nga 40 vende.
XS
SM
MD
LG