Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Kofi Annan ka mohuar raportet e publikuara se egziston një plan i Kombeve të Bashkuara për administrinmin e Irakut të pas luftës.
"Pardje gjatë drekës me anëtarët e Këshillit të Sigurimit diskutuam shumë qartë statusin e planveve në rast nevoje të Sekretariatit, veçanërisht në aspektet humanitare dhe shtruam disa nga çështjet legale dhe të rëndësishme që do të paraqiteshin nëse do të ndodhte lufta. Pra, nuk ka plane për menaxhimin apo administrimin e Irakut, veçse disa mendime preliminare", ka thënë Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG