Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i OKB-së Kofi Annan thotë se "po punon pa reshtur" dhe po inkurajon për arritjen e një kompromisi dhe një poziocioni të përbashkët në Këshillin e Sigurimit lidhur me krizën irakiane.
"Pozicionet janë tepër të ngurrta. Natyrisht tashmë gjenden disa propozime në tryezë: Kemi projekt rezolutën, kemi idenë e Kanadasë, kemi idenë francezo-gjermane-ruse dhe ndoshta do të ketë edhe më shumë. Prandaj derisa të ndodhë votimi askush nuk mund të thotë se çfar do të ndodhë", ka thënë Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG