Ndërlidhjet

PRAGË


Gratë anembanë botës shënuan sot Ditën Ndërkombëtare të Gruas duke mbajtur manifestime për të protestuar dikriminimin, dhunën, ligjet restriktive për abort dhe trokëllimën e luftës në Irak.
Në Paris, Lisbonë, Romë, Varshavë dhe kryeqytetet tjera evropiane gratë kërkuan në tubimet e tyre të drejta të barabarta sociale dhe politike me burrat.
XS
SM
MD
LG