Ndërlidhjet

HAGË


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan sot u takua veç e veç me liderët grekë dhe turq të Qipros, në përpjekjen e fundit për t'i binduar ta pranojnë planin për ribashkimin e ujdhesës përpara se t'i bashkangjitet Unionit Evropian.
Plani i Kombeve të Bashkuara parasheh formimin e një federate sipas modelit të Zvicrës
XS
SM
MD
LG