Ndërlidhjet

PRISHTINË


Askush nuk mund ta rrezikojë Kosovën dhe KFOR-i nuk do t'i lejojë asnjë force nga jashtë që të hyjë në Kosovë, tha komandanti i KFOR-it, gjenerali italian Fabio Mini, në një takim me studentët e fakultetit juridik të Universitetit të Prishtinës.
Ne jemi të gatshëm të intervenojmë dhe të tregojmë siguri maksimale në Kosovë, sepse besojmë se ajo është themelore për zhvillimin e paqes, stabilitetit dhe demokracisë në Kosovë, ka thënë Mini.
XS
SM
MD
LG