Ndërlidhjet

LISBONË


Kryeministri i Portugalisë, Jose Manuel Durao Barraso, mikpritës i samitit të nesërm në Azore midis liderëve të Shteteve të Bashkuara, Britanisë dhe Spanjës, ka thënë se nuk do të dalë "shpallje lufte" nga takimi.
George Bush, Tony Blair dhe Joze Maria Aznar janë duke i bërë shtytje Këshillit të Sigurimit që të miratojë një rezolutë që do t'i jepte Irakut afat të rreptë e të shkurtër të çarmatoset apo të ballafaqohet me luftë.
XS
SM
MD
LG