Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq ka ngritur shqetësimin se popullsia civile në Basra mund të përballet me me një katastrofë humanitare si pasojë e mungesës së ujit të pijshëm dhe energjisë elektrike.
Duke folur për nevojat humanitare kreu i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan, ka sqaruar:
"Ajo cfarë po diskuton Këshilli i Sigurimit është se ne duam të fillojmë punën në Irak sa më shpejt. Pavarësisht se cili do të jetë autoriteti drejtues në fund të luftës ne do të punojmë me të."
XS
SM
MD
LG