Ndërlidhjet

RADIO EUROPA E LIRË


Anëtarët e Këshillit të Sigurimit, Franca, Rusia dhe Kina, nuk duan asnjë mandat të Kombeve të Bashkuara për një administratë të paslufte në Irak. Ata besojnë se kjo do të legjitimonte sulmin ushtarak të udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara të cilin këto shtete e kanë kundërshtuar ashpër. Cili është komenti juaj për këtë?
XS
SM
MD
LG