Ndërlidhjet

BEJRUT


Nga Bejruti janë nisur me autobus për në Irak 36 luftëtarë vullnetarë, prej tyre 27 libanezë, dy egjiptas, një sudanez dhe gjashtë palestinezë. Disa vullnetarë thanë se ata duan të bëjnë sulme vetëvrasëse me bomba kundër forcave aleate të prira nga Shtetet e Bashkuara në Irak.
Autobusi është nisur para ambasadës irakiane në Bejrut dhe duhet të kalojë Libanin e Sirinë që të arrijë në Irak.
XS
SM
MD
LG