Ndërlidhjet

KAJRO


Presidenti i Egjiptit, Hosni Mubarak thotë se lufta e prirë nga Shtetet e Bashkuara në Irak do të ketë pasoja "të tmerrëshme" dhe mund të prodhojë "një qind Bin Ladena të rinj", duke inkuarduar më shumë myslimanë në militantizmin anti-Perëndimorë.
Në vend se të ketë një Osama Bin Laden, do të ketë 100 bin Ladena, ka thënë presidenti i Egjiptit, i cili publikisht kundërshton luftën në Irak.
XS
SM
MD
LG