Ndërlidhjet

STRASBURG


Bashkimi i Serbisë dhe Malit të Zi është bërë sot anëtari i 45-të i Këshillit të Evropës.
Sekretari i Përgjithshëm i këtij Këshilli, Walter Schwimmer, me këtë rast ka thënë:
"Sot është një ditë e madhe dhe unë ndihem i nderuar. Ky është një fillim i ri për Serbinë dhe Malin e Zi, por dhe për Këshillin e Evropës. Tani ne jemi zgjeruar në të gjithë kontinentin."
XS
SM
MD
LG