Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian do të japë 9.5 milionë euro si ndihmë për viktimat e luftës në Irak.
Michael Curtis, zëdhënësi i këtij Komisioni tha se pjesa më e madhe e kësaj ndihme do të shkojë në jug të Irakut.
"Ndihma do të shkojë në të gjitha rajonet e Irakut, por vecanërisht në jug të vendit, ku nevojat janë dhe më të mëdha. Qasja te popullsia vendase është shqetësimi ynë kryesor dhe kjo për shkak të problemeve të sigurisë që janë në gjithë vendin", tha Curtis.
XS
SM
MD
LG