Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush, dhe kryeministri britanik, Tony Blair, kanë transmetuar mesazhet e tyre per popullin iraken, të përkthyera në arabisht, përmes një kanali të ri televiziv arab.
Kryeministri Blair në paraqitjen e tij ka nënvizuar:
"Miliona gra e burra kanë qenë të detyruar të largohen nga vendi. Mijëra të tjerë janë vrarë dhe torturuar nga regjimi. Tani ne dëshirojmë t'ju japim ju një mundësi të rindërtoni vendin tuaj, jetët tuaja dhe t'i japim familjeve tuaja shansin për një jetë me të mirë. Në frymën e miqësisë dhe vullnetit të mire ne ju ofrojmë ndihmën tonë."
XS
SM
MD
LG