Ndërlidhjet

SHËN PETERSBURG


Liderët e Francës, Gjermanisë dhe Rusisë sot i përfunduan bisedimet dy ditëshe duke theksuar që Kombet e Bashkuara ta kenë rolin qendror në Irakun e pas luftës.
Jacques Chirac, Gerhard Schroeder dhe Vladimir Putin thanë se pjesëmarrja e Kombeve të Bashkuara do t'ia jepte legjitimitetin rindërtimit të Irakut pas luftës.
XS
SM
MD
LG