Ndërlidhjet

PARIS


Organizata Botërore e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, UNESCO, ka kërkuar mbrojtjen e pasurisë kulturore dhe arkelogjike të Irakut.
Të njëjtat burime i kanë tërhequr vëmendjen bashkësisë ndërkombëtare të pengojnë tregtinë e zbulimeve arkeologjike të vjedhura nga muzeu i Bagdatit dhe qendra të tjera.
Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin dhe preokupimin e tyre për mbrojtjen e pasurive kulturore dhe historike të Irakut.
XS
SM
MD
LG