Ndërlidhjet

UR – IRAK


Përfaqësues të grupeve të opozitës irakene që kanë qenë në mërgim, si dhe përfaqësues të grupeve të ndryshme etnike në vend, janë mbledhur në Ur, pranë qytetit Nasirija, për të disktuar mënyrën e qeverisjes së Irakut të pas luftës.
Në të marrin pjesë të dërguar të bashkësive shite, sunite, kurde dhe përfaqësues të Shteteve të Bashkuara, Britanisë dhe Australisë.
Ky takim është pjesë e planit amerikan me tre faza për drejtimin e Irakut të pas Sadam Huseinit.
XS
SM
MD
LG