Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Steiner më informoi se situata në Kosovë është jo e qetë dhe jo stabile. Për këtë arsye do qëndrojmë dhe më tutje në misionin tonë këtu", ka deklaruar pas takimit në Prishtinë me kryeadministratorin e Kosovës, ministri gjerman i mbrojtjes, Peter Struck.
Shefi i UNMIK-ut Steiner ka nënvizuar se "UNMIK-u dhe KFOR-i janë dy anë të së njëtës monedhë, dhe monedha është rezoluta 1244. Kjo është vecanërisht e rëndësishme në kohën e rritjes së sfidave".
XS
SM
MD
LG