Ndërlidhjet

GJENEVË


Organizata Botërore e Shëndetësisë ka konfirmuar se sëmundja e pazakontë e pneumonisë e njohur me shkurtesën S.A.R.S, vjen nga një virus i ngjashëm me atë që shkakton ftohjet e rëndomta.
Burimet e kësaj organizate kanë thënë se pas identifikimit të virusit, kërkimet po përqëndrohen në prodhimin e vaksinës dhe trajtimin efikas.
Nga kjo sëmundje deri tani kanë vdekur150 njerëz dhe janë infektuar 3'500 të tjerë.
XS
SM
MD
LG