Ndërlidhjet

TETOVË


Liderët e Partisë Demoktarike Shqiptare të Maqedonisë, Arbër Xhaferri dhe Menduh Thaçi kanë ofruar dorëheqje në mbledhjen e Kuvendit qendror të partisë. Lidhur me dorëheqien e afruar do të vendosin pjaesëmarrësit e kuvendit.
Udhëheqësit e PDSH-së kanë shfaqur edhe pakënaqësinë lidhur me mos-zbatimin e plotë të marrëveshjes paqësore të Ohrit.
XS
SM
MD
LG