Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryeinspektori i Kombeve të Bashkuara për armatimin, Hans Blix sot ka paraparë të informojë Këshillin e Sigurimit për gatishmërinë e inspektorëve të OKB-së për të vazhduar punën në Irak. Blix ka thënë se inspektorët duhet të kthehen në Irak që të verifikojnë në mënyrë të pavarur zbulimin e çfarëdo arme për zhdukje në masë.
Një zëdhënësi i John Negroponte, ambasadorit amerikan në Kombet e Bashkuara, ka thënë se Shtetet e Bashkuara "nuk shohin rol imediat për Dr. Blix dhe ekipin e tij të inspektimit".
XS
SM
MD
LG