Ndërlidhjet

BANKOK


Shefat e shteteve nga Kina dhe grupi i ASEAN-it filluan samitin emergjent në Tajlandë që të bisedojnë se si të veprojnë me shpërthimin e SARS-it.
''Aktualisht SARS është sifidë dhe kërcënim ndaj bashkësisë ndërkombëtare, kurse ne shpresojmë të eliminojmë kërcënimin prej saj me përpjekje të përbashkëta'', ka thënë zëdhënësi i ministrisë së Jashtëme të Kinës, Liu Jinchao.
Ndërkohë edhe tre vende të tjera, Mongolia, Korea Jugore dhe Zelanda e Re njoftuan rastet e para të infektimit nga virusi që shkakton Sindriomin akut të rëndë të frymëmarrjes, që e ka goditur më rëndë Kinën.
XS
SM
MD
LG