Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Kofi Annan ka thënë se përpjekjet e prira nga Shtetet e Bashkuara për formimin e një qeverie të përkohëshme në Bagdad janë një proces në të cilin ai shpreson se Kombeve të Bashkuara do t'u jepeshin një ''rol efektiv''.
''Idea për vendosjen e një qeverie irakiane është një proces. Ndodhemi në etapën e herëshme dhe derisa shkojmë tutje, shpresoj se do të ketë një mirkuptim i cili do të lejonte që Kombet e Bashkuara të luajnë një rol efektiv në proces'', ka thënë Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG