Ndërlidhjet

MADRID


Papa Gjon Pali i dytë gjatë vizitës në Spanjë ka bërë thirrje për paqë, duke thënë se ka qenë dëshira e tij që bota të gëzojë paqë nëpëmjet ''drejtësisë, të vërtetës, dashurisë dhe solidaritetit''.
XS
SM
MD
LG