Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri britanik Tony Blair përsëriti thirrjen e tij për inkuadrimin e plotë të Kombeve të Bashkuara dhe të bashkësisë ndërkombëtare në rindërtimin e Irakut të pas luftës.
''Është e rëndësishme të përpiqemi dhe të punojmë bashkërishtë me bashkësinë ndërkomblëtare dhe Kombet e Bashkuara që të arrijmë suksese në Irak'', ka deklaruar Blair në konferencë për shtypin në Londër pas bisedimeve me kryeministrin e Australisë, John Howard.
XS
SM
MD
LG