Ndërlidhjet

VROCLLAV – POLONI


Udhëheqësit e Francës, Polonisë dhe Gjermanisë takohen në qytetin polak të Vrocllavës, për të diskutuar kryesisht problemet që lidhen me Irakun e pas luftës.
Të treja vendet, të cilat deri tani kanë pasur bashkëpunim të ngushtë me njëri-tjetrin, kanë një sërë mosmarrveshjesh lidhur me qëndrimin proamerikan të Polonisë gjatë konfliktit në Irak.
XS
SM
MD
LG