Ndërlidhjet

KABUL


Nënsekretari amerikan i shtetit, Richard Armitage, ka qëndruar gjatë ditës në Kabul. Armitage ka deklaruar se vizita e tij në Afganistan synon të dëshmojë se Shtetet e Bashkuara mund të përfshihen në dy vende njëherësh.
"Shtetet e Bashkuara, megjithëse për momentin jemi të zënë në Irak, nuk po harrojmë përgjegjësitë tona këtu në Afganistan dhe kemi dëshmuar se mund të bëjmë dy gjëra në të njëjtën kohë", tha Armitage.
XS
SM
MD
LG