Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Shtetet e Bashkuara, Britania e Madhe dhe Spanja paraqitën përpara Këshillit të Sigurimit një projekt rezolutë, e cila kërkon heqjen e sanksioneve ndaj Irakut.
E njëjta projekt-rezolutë parasheh dhe drejtimin e Irakut për së paku një vit nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania e Madhe.
Projekti nuk bën fjalë për kthimin e inspektorëve të armëve, cfarë është kërkuar nga Rusia.
XS
SM
MD
LG