Ndërlidhjet

PRISHTINË


Trupat e Mbrojtjes së Kosovës dhe vetë Kosova rrezikojnë të turpërohen nëse do të zbulohet se pjesëtarë të TMK-së janë njëkohësisht edhe pjesëtarë të organizatave ilegale terroriste, thuhet në një deklaratë të KFOR-it.
Njëkohësisht u bëhet thirrje edhe liderëve të Kosovës që t'a kuptojnë seriozitetin e situatës.
Sipas KFOR-it, pezullimi i aktiviteteve të TMK-së jashtë Kosovës nuk është ndëshkim, por masë parandaluese.
XS
SM
MD
LG