Ndërlidhjet

BAGDAT


Paul Bremer, administratori i ri i Irakut, filloi sot detyrën në Bagdat.
Detyrat urgjente me të cilat përballet Bremer janë furnizimi me energji elektrike i vendit, siguria, furnizimi me ujë dhe rivendosjen e shërbimeve bazë.
Ndërsa gjatë ditës rreth 100 irakianë janë mbledhur në Bagdat për të kërkuar rivendosjen e monarkisë.
XS
SM
MD
LG