Ndërlidhjet

VJENË


Dallimet në qëndrime ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Kombeve të Bashkuara shfrytëzohen për destabilizimin e Kosovës, ka deklaruar Erhard Busek, koordinator i Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore.
Në intervistën për gazetën "Standard" të Vjenës, Busek ka thënë se Bashkimi Evropian duhet të marrë përsipër përgjegjësinë për Kosovën.
"Standard" shkruan se kërkesa ka hasur në mbështetje të matur në Bruksel.
XS
SM
MD
LG