Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus, Vladimir Putin në fjalimin vjetor për gjendjen e vendit tha se kanë mbetur edhe shumë punë për t'u bërë për t'i siguruar Rusisë prosperitet ekonomik.
''Ndonëse themelet e ekonomisë sonë janë bërë më solide, ajo është akoma jostabile dhe shumë e dobët. Sistemi politik nuk është zhvilluar sa duhet.Aparati shtetëror nuk është efikas. Shumë pjesë të ekonomisë nuk janë konkuruese. Në të njejtën kohë, popullsia po bie kurse varfëria pakësohet shumë ngadalë'', ka thënë Putin.
Ai shtroi qëllimet afatgjate të Rusisë, përfshirë modernizimin e forcave të armatosura dhe zhvillimin e asaj që e quajti gjeneratë të re të armëve strategjike.
XS
SM
MD
LG