Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit pritet të fillojë sonte diskutimet për projekt rezolutën e propozuar nga Shtetet e Bashkuara e cila do të hiqte sanksionet 13 vjeçare të Kombeve të Bashkuara kundër Irakut.
Disa anëtarë të Këshillit të Sigurimit, konkretisht Rusia, Franca dhe Kina kanë shfaqur brenga lidhur me pjesë të rezolutës.
XS
SM
MD
LG