Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kërkesa e studentëve grevistë për largimin e drejtorit të Qendrës së Studentëve, Nazmi Halimi, ka karakter politik, ka deklaruar ministri për Arsim, Shkencë dhe Teknologji në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Osmani.
Ky i fundit ka kërkuar nga drejtori i Qendrës të largojë nga detyra shefin e ndërrimit në mencë, i cili ka qenë në shërbim ditën kur janë helmuar mbi 150 studentë.
XS
SM
MD
LG