Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit nesër pritet të votojë për propozimin e Shteteve të Bashkuara për të hequr sanksionet kundër Irakut dhe të vë ekonominë e atij vendi nën administrim të koalicionmit të prirë nga Shtetet e Bashkuara.
Votimi do të bëhet pasi Shtetet e Bashkuara të paraqesin tekstin e revidual final, ku ndryshimi kryesor ka të bëjë me një lëshim ndaj Këshillit të Sigurimit që të shqyrtojë mandatin e Shteteve të Bashkuara pas 12 muajsh. Kjo duket se do të pashisë brengat e Francës dhe Gjermanisë dhe prandaj dokumenti pritet të kalojë.
XS
SM
MD
LG