Ndërlidhjet

BAGDAT


Inspektorët e Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike do të mbërrijnë në Irak në fund të javës.
Qëllimi i misionit në fjalë është të sigurojë se materialet bërthamore janë të depozituara në vende të mbrojtura. Ndërkohë që inspektorët e kësaj agjencie nuk do të kontrollojnë lidhur me armë të mundshme bërthamore.
Koloneli amerikan, Tim Madere, ka bërë të ditur se një ekip tjetër ekspertësh ndërkombëtar ka mbërritur në Irak për të kontrolluar mbi laboratorët e lëvizshëm dhe programet e armëve biologjike.
XS
SM
MD
LG