Ndërlidhjet

BAGDAT


I dërguari special i Kombeve të Bashkuara në Irak dhe administratrori civil amerikan në vend kanë premtuar se do të punojnë së bashku në të gjitha cështjet që lidhen me tranzicionin politik nëpër të cilin po kalon vendi.
I dërguari amerikan, Paul Bremer dhe ai i Kombeve të Bashkuara, Sergio Vieria de Mello, kanë thënë se prania e OKB-së në Irak është dëshmi se përpjekjet për rindërtimin e vendit po kalojnë nga vendet e koalicionit ushtarak në një shkallë më të gjerë, duke qenë projekt ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG