Ndërlidhjet

PRAGË


Transporti ajror dhe tokësor është ndërprerë gjatë ditës në disa vende evropiane, si në Francë, Itali e Austri, si pasojë e grevës së përgjithshme të punonjësve.
Greva lidhet me sistemin e ri të pensioneve të propozuar nga qeveritë përkatëse.
XS
SM
MD
LG