Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Ligjvënësit danezë kanë miratuar gjatë ditës zgjerimin e Bashkimit Evropian dhe me 10 vende të reja anëtare.
Ky miratim është pjesë e procedurës, që cdo vend anëtar duhet të bëjë për miratimin e zgjerimit të Bashkimit.
XS
SM
MD
LG