Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një polic i UNMIK-ut dhe tre persona vendas akuzohen për keqpërdorim seksual të fëmijëve. Zëdhënësi i policisë së UNMIK-ut Berri Flleçer, tha se bëhet fjalë për diçka "shumë serioze". Policit iu hoq imuniteti, por mbrohet në liri. Flleçer tha se të gjithë të dyshuarit do të gjykohen në Kosovë.
XS
SM
MD
LG