Ndërlidhjet

BERLIN


Ish presidenti i Çekisë Vaclav Havel sot e pranoi Çmimin Kombëtar të Gjermanisë për përpjekjet e tij në promovimin e marrëdhënieve të mira çeko-gjermane dhe të unitetit në Evropë.
Fondacioni gjerman Weimar tha se Haveli i është përkushtuar të drejtave të njeriut, madje shpesh herë edhe në dëm të lirisë së vet.
XS
SM
MD
LG