Ndërlidhjet

BERLIN


31 vende kanë rënë dakort gjatë një takimi në Berlin të luftojnë terrorizmin financiar dhe pastrimin e parave.
Vendet në fjalë hartuan një dokument prej 40 pikash në mënyrë që ligji ndërkombëtar të jetë i vlefshëm në kohën e sfidave të shumta nga sofistikimi i qarkullimit të fondeve të paligjshme.
XS
SM
MD
LG