Ndërlidhjet

PRISHTINË


Çdo kuti e cigareve që prej muajit të ardhshëm do të shitet në Kosovë, do të duhet ta ketë pullën e vet, si dëshmi se është paguar tatimi i akcizës, tha zëvendës drejtori i doganave të Kosovës.
"Qëllimi i këtyre masave është luftimi i krimit të organizuar, dhe krijimi i një ambienti më stabil ekonomik në tërë rajonin", ka thënë Ekrem Hajdari, duke shtuar se një e treta e cigareve që hyjnë në Kosovë , më pas kontrabandohen në vendet tjera.
XS
SM
MD
LG